Sani … datanglah padaku~

Posted: December 11, 2010 in mY sImpLe LiFe

Cepat2 tak sabar nak tunggu kemunculan 14hb ni~  Tadaaa….

Balik ganung lagi hehe.. Perabiskan cuti tahunan.  Favourite bas semestinya Sani Ekspress. Sebab seatnya sangat selesa. Dan fav seat semestinya no 38 ^^ . Seat single bawah, blakang driver. Best sebab ia sangat luas. So barang2 senang letak depan kaki je. Pastu takyah pening2 ngan perangai org yg depan, sebab tu seat paling depan. Kalau duk seat area tengah, sangatla menyampah bila orang depan kita tu jenis yg tak mesra alam. Sesuka hati nk rendahkan seat dorang smpai tersepit2 aku kat blakang tu. Nak tegur, tak berani =.=

Apa2 la janji dapat sampai dengan selamatnya kat terengganu ^^

Comments
  1. P53522 says:

    dh lme xnek bus jauh2..hr 2 ak nk ETS pas2 ada uncle sikh depn ak kentut kuat gile! sah2 angin sepoi2 2 dtg kat ak! uwek!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s