Soalan dan jawapan~

Posted: December 21, 2010 in mY sImpLe LiFe

Soalan ..
Semua orang tak suka kot. Lebih2 lagi soalan exam
Kenapa orang suka tanya soalan ? <— secara tak langsung muncul soalan di sini

Jawapan ..
Kalau ada soalan, mesti ada jawapan.
Tapi kalau soalan tu memang takda jawapan, apa yg nk bagi balik kepada si penanya?
Soalan upsr, jawapannya main pakai bulat je
Soalan spm, boleh la juga reka cerita sikit2, tp still ada markah utk betul salah
Soalan orang dewasa?… aaa tu yg susah nak jawab tu

********
2,3 hari lepas diajukan satu soalan yg sangat bernas, sungguh mencabar minda
(*´ο`*)=3 pening kepala nak fikir jawapan yg sesuai… sebab diri sendiri pun tak tau apa jawapannya.

Kalau tanya org2 sastera, kompen mereka akan cakap “biarlah waktu yg menjelaskan segalanya” .. ewaahh ~

Hurm still tak tau apa jawapannya.. Tengok je la apa kesudahannya nanti.

*******************

p/s: jawapan masyuk~ student mana la ni yg cerdik sangat

Comments
  1. Jue says:

    sgt kelakar jwpan kepada soklan2 tu..
    cerdik gilaX..

  2. mizah says:

    haha…best2..k.ifa ambik mane template ni? come r itam..cool je..

    • Okesh says:

      owh ni mmg template yg ada dlm wordpress doh.. dop download dari luar pun.. cume background je tukar sendiri letak wallpaper gambar sasuke :p

  3. mizah says:

    gane nk wak etek ek…?

    • Okesh says:

      kalu blogspot dop pasti la pulak.. kalu kat wordpreh ni, masuk dashboard pastu klik kat appearance > background > tuko je la background imej

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s