My world~

Posted: January 9, 2011 in aNimE wOrLd, mY sImpLe LiFe
Tags: , , , ,

1st Jan, early of dec ni lah tempat lepak daku hehe~ Asalnya my cousin ajak pi jalan2 tengok wayang, dan dengan lajunya daku mencadangkan pi tengok kat OU. Matlamat utama nak ke sini ler ^^

Jangan tak percaya, sy boleh stay kat sejam dalam kedai kecik camni.. Memang banyak sumber anime cam komik, action figure, puzzle, poster etc dan barang2nya memang murah habis. Nasib baik kedai ni jauh dari rumah, nak pergi pun susah sebab lrt tak lalu so agak selamat la duit. ^_^

Hari tu sempena tahun 2011 ni ada la yg berpesan “sudah2 le tu layan anime, jadi la matured sket”. Cett tengok anime tak matured ke?.. Tu la penawar duka tau haha. Tension2 ngan makhluk bumi, pi layan one piece kejap 30 minit terus hilang tension~.

Kat opis pun best. Dorang tak kisah nak bawak letak apa pun kat meja, janji kerja jalan.. Dan hasilnya …. pirates @ office

Ok cukup utk bulan ni. Next month nak beli set naruto plak hehe~


Comments
  1. Jue says:

    cumil2nya..bagi lar satu!

  2. wenk says:

    hari tu ade tengok koleksi komik dragon ball z kat sini. Full set. Teringin nk beli tapi fikir membazir la plak.

    • Okesh says:

      owh my brother dulu ada kumpul komik dragon ball..penuh satu rak. tp skrang dah takde..rasanya dia dh bagi kat kawan2 kot huhu

  3. uwaaaaarrrhhh…. ada lagi ke kedai ceni?? TT^TT
    kat kedah tade pun😥 berapa harga set figurine tuh??? mahal tak? dia jual yg ori ke?😀

    ONE PIECE❤❤❤

    nak koleksi One Piece, Kuroko No Basuke, Free, Ghost Hunt, Haikyuu… TT^TT

    • iFFa says:

      ada lagi rasanya. hehe dah lama tak ke One Utama. dah lupa berapa harga. below than rm45 utk 1 set. tak ori kot sebab takde tag tulisan jepun. tapi ia punya material tu agak ok. kalau datang KL, try gi kat Lot 10. ada satu kedai anime tingkat atas tu. harga lebih kurang sama tapi patung2nya memang lawa & sebijik macam dalam anime

      • boss, kt situ ada jual set komik naruto tak? dan set naruto figurine brapa? tak penah ke UO lagi. hoho. selain kt UO kt mana lagi ada?

      • iFFa says:

        komik ada tapi tak sure komik apa. dah lupa la lama sangat tak pergi sana.
        yang set naruto tu tengok la berapa watak ada. pernah beli dalam 5-6 watak boleh dapat around rm50.
        kualiti pun ok gak.
        satu lagi try cari kat sungei wang. tapi lupa tingkat berapa. masuk sungei wang, tengok kat map tu cari kedai nama anime. ada 2-3 kedai kat situ.
        dekat time square ada juga tapi mahal dan kualiti/figurenya tak berapa cantik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s