kau pergi jua~

Posted: February 1, 2011 in tHe ReDs

31 Jan 2011!  huh lelaki memang camni ke? Dulu cakap lain, tup tup sekarang lain plak jadinya.

(;_・) mood sedih 1 hari.  Sedih, kecewa menusuk kalbu, hati terluka.. owh tidak.
Kenapa kamu mesti pergi di saat2 masih memerlukanmu?
Masih ingatkah janji2 manismu suatu ketika dulu?…
Tahun lepas kamu pernah berkata, jika kita berpisah sekalipun, kamu takkan berpaling pada yg lain.
Sekarang tengok apa dah jadi?..

**********************

Amboii senyum lebar hang sign kontrak ngan chelsea ye. Dpt angpao £50m terus lupa janji manis haa.
Tahun lepas ang cakap, even kuar Liverpool pun takkan masuk club lain. Nk kembali ke Spain.
Haa sekarang gembira je ang masuk blues..

Takpelah bak kate pakcik Kenny, “Players leave the club and players come in, though more have come into this club than gone. It’s no different now. People move on”

Apepun welcome Andy Carroll & Luis Suarez~ Haa kamu incik Carroll, £35m tu perform la bagus2 okey~ (incik Zul, dah bye2 kat Carroll? hehe baru perasan dia dtg dari newcastle:p )

Comments
  1. net lagi kiut..comel :p says:

    Tertipu sy tau! Kah3

  2. the zul says:

    rasa mcm baru putus chenta tau lepas andy khairul leave newcastle😦😦

    • Okesh says:

      kesian kan kat dia.. tadi ak sms dia, then dia reply “”gutted to be leaving my home club but i was practically told to go” ..huhu Zul ko g marah sket kat Mike Ashley tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s