Dia datang …

Posted: February 16, 2011 in aRouNd mE, tHe ReDs

Pergi .. tak pergi.. pergi .. tak pergi .. hurmmm nak pergi ke tak?

Ni gara2 tajuk berita dalam the sun pagi tadi

Ni confuse nak pergi ke tak?. Dia datang Malaysia sempena EPL Masters Football Malaysia Cup 2011 anjuran ….. taraaa Standard Chartered ler. Hehehe ni kompen ada diskaun utk staff ^^

Kenal Robbie Fowler?  Haa pakcik ni former Liverpool striker. Dulu masa akhir 90an & awal tahun 2000 (time baru minat liverpool) suka gak la tengok dia main bergandingan ngan Owen ^_^

Fowler yang paling kanan, kiri skali tu my Owen ^_^

Macam nak pergi, wat kat bukit jalil memang dekat la sangat2. Yang jadi kompius coz even tu jatuh pada 13 Mac, waktu saye da start cuti semester. Kalau pergi tengok, so akan balik trganu 14hb pagi @ malam (isnin). Kan dah rugi 3 hari tu (sebab plan nak balik 11hb malam).

Tiket pun murah, Rm 33 je kot. Antara pemain2 lain yg datang ialah Andrew Cole, Gaizka Mendieta, Jesper Blomqvist, Patrik Berger and Faustino Asprilla. Nanti dorang akan lawan ngan ex-nationals Mazlan Wahid, Yap Kam Choon, K. Gunalan, Ahmad Shahrul Azhar, Shahrin Majid, Azrin Shah Zainal, See Kin Seng, P. Somasundram, Anuar Abu Bakar, Ghani Malek, Khan Hung Meng and Zainal Abidin Hassan.

Hurm pergi ke tak. Ada sapa2 mau teman?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s