Yang seksi .. yang kacak

Posted: March 11, 2011 in aRouNd mE, mE & FriEndS

Rambut karat .. kuku warna warni malaysia .. baju saiz budak baru lahir punya . Seksi habis tapi jangan ingat tak solat. Dah banyak kali jumpa orang camni kat surau level 3 tu. Masa mula2 nampak memang terkejut habis, tapi syukur hati dorang masih terbuka utk sujud padaNYA.

Yang herannya, ada yg pakaian sopan .. pakai tudung .. takde kaler2 kuku .. tapi tak pernah nampak pun turun surau. Pastu kalau ajak solat time kuar jalan2, mesti alasan dia “period” je memanjang.. uitss ang period tiap2 hari, tiap2 minggu je cik xxxx?

Camna nak cakap ngan orang camni? Tak tegur, nanti kita pun dapat dosa gak, boleh kira bersubahat.Apepun kene tagur gak. Ishh kawan sendiri pun tak berani ke?.. aiyoo amma appa …

p/s: encik nampak kacak pakai baju melayu ari ni. Hahaha takleh puji depan2, nanti lubang idung kamu kembang sejengkal. Tapi kamu memang kuat mengusik kan?.. S.E.N.G.A.L

Comments
  1. Najah says:

    kalo rase xde kekuatan nk tegur, wat cam biasa je. tiap2 kali waktu solat, jgn miss ajak dia pi surau. insya Allah, lama2 t’bukak hati dia🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s