Seminggu

Posted: March 19, 2011 in mY hEpi FaMiLy, mY sImpLe LiFe

Habis dah cuti seminggu :(  Nasib baik masih ada lagi seminggu🙂
Rasa nak sms cik bos je, apply cuti lagi seminggu hehehe.. aci dop?

Review jap apa yg dah berlaku dalam seminggu ni

1. Bangun lambat. Tido smula lepas subuh
Ma pesan jangan tido lepas subuh, rezeki lari. Tp tu la, minggu lepas time subuh hujan je memanjang. Memang la bez tarik selimut smula. Rugi tau, nanti da habis cuti dopleh wat gining dah, walaupun hari minggu.

2. Outing wif ma & abah~
Oohh ni yg paling best. Ikut ma & abah g kedai, pasar tani, majlis kawin, umah sedara, lepak kat tmn shahbandar etc. Abah da bersara, jadi agak senangle nok ajak g mane2. “abah, jom g bank..”. “abah meh teman g celcom centre”.. “abah kite g beli kuih nok?”.. sket2 abah, haha nasib la xdop lesen memandu lagi abah le jadi mangsa. Abah pun lagila gumbire bila masuk je mane2 kedai, saye da amik alih tugas membayar huhu ==”

3. Senaman jari, menekan remote tv
Ntah apa la yg best sangat astro berpuluh channel, tiap kali buka tv mesti takdop rancangan best. Abis2 pun axn, swr, animax. Maka bila buka tv, marathon seme channel check rancangan semasa. Malang betul, cuti 2 minggu ni ada skali je game Liverpool (epl).

4. Download
Maka sebab takdop rancangan tv yg best, layan internet je la. Download segala anime dalam list. Nasib baik laju je streamyx neh ^__^

p/s: sedih tau! plan holiday nak g pulau & air terjun dibatalkan gara2 hujan je kebanyakan hari😦

Comments
  1. aFdsmkad says:

    macik…gile lame cutiii….nak keje..nk keje…usyakannnn~winkwink

  2. Najah says:

    “plan holiday nak g pulau & air terjun dibatalkan gara2 hujan je kebanyakan hari” ahahaha…. terselamat la saye dari jeles sbb xleh ikut ahahaha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s