Bank dalam talian …

Posted: March 22, 2011 in aRouNd mE

… atau nama femesnya Internet Banking.

Dasar pemalas macam saya memang gemarkan kemudahan camni. Jimat sket tenaga batin, takyah susah2 nak g beratur kat branch.

Tapi ada satu bank tempatan ni, alahai slownya nak login. Unta padang pasir pun lagi laju. ==”

eh, saya ke yang dimaksudkan tu?

 

Seingat saya, setakat ni baru sekali dua kot berjaya login (beberapa tahun lepas). Ingatkan dulu je slow, tapi sekarang pun masih slow jugak. Nak kata internet problem, tadi login SCB & CiMB laju jer.

Ni da 10 kali refresh, bape kali relaunch mozilla, IE tapi takleh login gak. Masuk webnya ok je, tapi bila klik kat “internet banking” maka ia start la loading tanpa henti.

Satgi try tak dapat gak, memang nak kena call customer service (hobi baru sayer~)

Comments
  1. sayer says:

    haha saya tau bank apekah yg dimaksudkan. Memang slow tahap gaban, kalau guna mozila jgn harapla dapat login

  2. aFdsmkad says:

    bank islam ka???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s