Last night~

Posted: April 9, 2011 in mY sImpLe LiFe

Concert~ Lama tak pergi (kalau ma tau mesti kena bebel ni).

I was there last night wif Cath.


Cewaahh kami ni kalau nampak je benda free, memang suka pergi. Habis kerja terus pi sane, Cath punya semangat siap sempat balik umah mandi lagi (padahal dia keje area klcc da).

Yang ada semalam Yuna (best dia nyanyi live~), Azenders (laa band malaysia rupanya – try dgr lagu Ladies & Gentlemen), Bunkface, and paling best dan dinantikan mestila artis luar negara hehe iaitu WONDERGIRLS & HOOBASTANK.

Tapi tak sempat tengok hoobastank perform =( sebab waktu tu dah pukul 11mlm, then terus bergegas ke LRT.

p/s: lain kali nk g tgk open concert camni kena pakai high heels. Nasib baik semalam dapat port ok gak, so boleh la nampak jugak dorang perform live tanpa tengok kat tv besar tu.

Gambar yg amik seme tak lawa hahaa.. Silau ngan sportlight je. Ish ni yg rasa nk beli canon baru ni~

Comments
  1. aFdsmkad says:

    len kali nk g concert pinjm dslr ako..kekekkekeeee…xpon ajk ako jugek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s