Dunia hujung jari

Posted: April 10, 2011 in aRouNd mE

Bila teknologi makin hari makin canggih, kita akan jadi makin malas. Setuju? Tak setuju?

Setuju ke, tak setuju ke tapi kemudahan yg ada jangan disia2kan. Jimat masa & tenaga kita juga kan ^^

Macam tadi, dah lapar sangat tapi stok makanan kat rumah dah habis, barang dapur pun tak beli lagi.
Nak kuar ke carrefour depan tu, isk cam penat je + cuaca mendung semacam je (kalau malas byk la alasan). Option yg paling senang, check menu kat internet dari fastfood restaurant yg ada delivery. Pilih je nak makan apa, then klik button submit.

Takyah susah2 nk bazir kredit call hotline. Siap boleh track lagi apa yg dorang tengah buat dengan order kita tu.

Then 20 minit lepas tu, tadaaa sampai depan umah dengan keadaan yg hot lagi cam baru kuar oven. Magic kan?

Comments
  1. wenk says:

    cube try anta kat bangi….konfem lagi ajaib🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s