Cemas ..

Posted: April 22, 2011 in mOdE tEnSioN

Pening ..
Musykil…
Serabut…
Is it my fault?

Tak tau. Betul2 tak tau tapi rasa nak tau.

Apa yang anda rasa jika tiba2 berlaku satu kejadian yang sangat kritikal, dan lepas power rangers check mereka memutuskan bahawa kejadian tu berpunca pada pukul xxx puncanya sebab xxx.

Dan sebelum kejadian tu berlaku, anda antara orang yang ada @ terlibat @ terbuat sesuatu.
Haa apa yg anda rasa?..
Kalau tanya Usop Wilca kompen dia jawab “kite bako je”..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sebenarnya masa buat tu normal je, so memang takde suspek apa sampaila power rangers datang report.

Pening. Sebab dalam waktu yang sama ada alien lain yg turut melakukan benda yg sama seperti yg sayer lakukan. Dan berpandukan report power rangers, waktu mulanya kejadian tu sangat hampir dengan waktu alien beroperasi.

Maka dalam masa yg sama sayer rasa 80% masalah tu berpunca dari alien, but sorry I’m not a person yg jenis nak blame orang lain just utk lari dari masalah. Lagi pun alien tu dah banyak sangat tolong selama ni.

So what should I do?
– Pergi menyerah diri kat power rangers
– Nyorok dalam gua sampai la isu tu reda
– Kumpul segala bukti utk pertahankan diri sendiri

Arghhhhh apa nak buat ni.. Cemas giler

Ada 2 hari untuk tenang sebelum hari cemas muncul kembali ~


Comments
  1. wenk says:

    kes kacau production server ke?

  2. […] Cemas dah kurang (baca sini). Tadi tanya alien X, dia cakap power rangers ada tanya dia pasal kes tu. And she said to me, no […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s