Rama-rama warna warni

Posted: April 28, 2011 in mE & FriEndS, mY sImpLe LiFe

Hari: Khamis
Tarikh: 28 Apr 2011
Mood: Super Duper Happy ~

Sebab:
1. Abah ma abang adik datang sini. So this weekend gonna be family outing day, cukup lengkap ahli keluarga ^_^. Takde la nak tunggu hari raya je untuk kumpul semua kan.

2. No7. Dah dapat hari ni tapi ada ke patut ia tulis nama player yg lama?. (player yg out tahun 2009 kot) Oh kompen kena anta balik tukar!! <– anda tak perlu paham pasal ni, nanti setel issue ni sy akan buat post khas ^_^

3. Date!!! Hahaha he’s coming to TPM esok sebab meeting. Tapi pagi tu dah mesti jumpa dulu, dah sound awal2 da “dont give me any excuse” ngehehe. Nasib baik esok start kerja @ 12. Ok korang jangan pikir bukan2 yerp, dia tu is my best friend dan…he’s chinese. Ok so no worries hehehe~

4. Movie nite kembali lagi~ Kali ni citer Thor plak tapi tak bez ar Dila & Meera tak g, so gonna hangout wif chinese fella lor.


5. Cemas dah kurang (baca sini). Tadi tanya alien X, dia cakap power rangers ada tanya dia pasal kes tu. And she said to me, no worries.  (tengah pelik camne geng rangers boleh trace si alien from log, tapi tak dpt trace me?.. )

Ish tetiba teringat pesanan seseorang, jangan hepi sangat sebab lepas tu biasanya akan menyusul benda yg menyedihkan. Arghhh takmo!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s