Happy Labour Day~

Posted: May 2, 2011 in hAri hArI kErJa

Selamat bekerja di hari pekerja. Masuk tahun ni dah dua kali kena kerja pada hari pekerja, ni la buktinya saye seorang pekerja hehehe. Betul la kan? Sepatutnya hari pekerja la kena kerja.

Rasa cam dah pernah post pic tempat kerja tahun lepas, tapi takpe nak letak jugak lagi sekali hehe😄

My workstation agakla serabut kalau nk banding ngan orang belakang punya. Kat opis ni, meja budak lelaki memang lebih kemas sebab dorang tak letak byk barang kecuali utk kipas-susah-mati certain team, anime atau yg ada hobi sendiri..

Ok sempena hari pekerja ni, saya berazam utk terus maju dan maju ke hadapan~ Tetiba je time buat post ni nak berazam.

My target, nk dapat award for 5 years \(^_^)/. Tahun2 sebelum ni ada award utk staff yg dah kerja at least 3 years, tp skrang da takde. Min 5 years~

Aishh lagi 4 tahun nak stay kat sini?.. Sanggupkah cik Iffa? Rasanya ok je kot selagi ……….. teettttt

Sekian terima kasih =p

Comments
  1. wenk says:

    perhh…cantiknya meja..

    • Okesh says:

      hehe kat bawah monitor belah kiri tu ada pakwe sy ^__^ Gaara & sasuke menemani sepanjang hari~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s