KLIBF 2011

Posted: May 2, 2011 in mY sImpLe LiFe

KL International Book Fair 2011 dah berakhir semalam~ Ni da jadi aktiviti wajib yg mesti pergi tiap2 tahun since zaman matrik dulu (2005).

Sebelum pergi mesti kena buat list siap2 coz tak sanggup nak bersesak lama2 dalam tu. Tahun ni punya list simple je.
1. Semua karya Ben
2. Semua karya Motomi Kyousuke
3. Hlovate punya latest novel.

Haa simple kan? 3 items je dalam list tapi item no 1 & 2 tu saje nak cecah rm100. Tadaaaa….

Ma tak komen ape2 hehe.. Ingatkan ma bising gak pasal beli komik ni. Mungkin sebab dah habis belajar kot & beli pun guna duit sendiri so ma dah tak kisahla. Kalau zaman belajar dulu, nk beli komik conan pun kena beli senyap2šŸ˜„

Dan semalam, semua komik tu dah siap dibalut sebelum dibaca ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s