I wish u were here

Posted: May 3, 2011 in Uncategorized

I can be tough, I can be strong. But with u …..
Adoiii lemau!! Kan dah terjangkit perangai lemau ngan cik Yaya hahaha

Tuzki Bunny Emoticon

Tak suka la keadaan camni. Demam hangat2 taik ayam.
Wahai badan, kalau ko nak demam sila lah demam betul2.
Ni suhu kejap naik kejap turun, nak g jumpa doktor minta MC kang difikirnya sy amik peluang nak ponteng keje plak.

Keluar rumah hujan lebat, masuk opis aircond sejuk da macam kat kutub utara. Memangla sakit kepala satu hari tambah plak dengan problem user nyanyuk –  cuti 3 hari pun dah lupa password, exchange server buat hal, share drive issue etc.

Arghh nak cuti, cepatlah tiba wahai 28 May.

Alamak! baru teringat before 28 May, selama seminggu saya akan ditinggalkan. Warghhh
Lady boss, boleh tak apply cuti 2 minggu direct, plzz?
Sebab sy takmo kena tinggal sorang2 kat situ ……((((*。_。)_

I hate this feeling, main reason yang mendorong nak demam

Comments
  1. Yaya Ash says:

    amboi. dan2 je ea. haaa.. kasi jangkit banyak2 sket lemau tu kat awak gf😛 awak wish sape tu to be here? keh3..

    eh, nak gi tak wedding baha nanti? kalau awak nak gi, saya nak datang KL awal lah. dalam 3june ker. kalau awak taknak gi, takpe je. saya ade banyak giler wedding invitation may/june. dekat 10 orang kot. hadoy.. memang pegi yang dekat2 je lah nampaknye. huhu..

    • Okesh says:

      hoho.. nanti kite citer kat aquarium😄. Cam yaya ada ladang tulip, sy ada aquarium ikan ^_^ tp still dalam process hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s