2 minggu lagi

Posted: May 5, 2011 in mY sImpLe LiFe

“2mnggu lg sy nak blk umah da” << ni yang my-dear-Yaya tulis kat ym tadi. Tengok! kan da bertambah lemau.

Seminit sebelum dia taip. saye baru je marking kalendar otomen, minggu 22 – 28 may yang tak best

Bertahan Iffa !!! Mungkin kehilangan”nya” yg sekejap tu dapat menjelaskan segala yg berserabut, kusut sangat2 dalam otak ni.

Yelakan, segala yang berlaku ada hikmahnya. Cepatlah 29hb!! Pastikan ada kat terengganu da time tu.

p/s: Jejaka dalam gambar diatas ialah ultraman Mebius. Tak sia2 dapat kalendar Ultraman free, satu family ultraman dah kenal

Damn!
What I’d do to have u here
What I’d do to have u near

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s