Saya yang kebosanan

Posted: May 14, 2011 in mOdE tEnSioN

Hari minggu yang paling bosan. Warghhh cepatlah ahad.

Housemate semua balik kampung minggu ni. Aishh sokmo gining. Kalau time saye balik nilai @ ganung, dorang ada je kat umah then sibuk ajak kuar jalan2. Time saye free ni dorang plak balik kampung

Bebudak CE kat opis pun takda nak buat apa2 training time jadual sy ngah free ni. Tapi kalau awal2 dah plan nk kuar ngan member @ balik Nilai, maka ada je training yang dorang wat minggu tu.

Call family, kebetulan kat Terengganu hujan+guruh+kilat. Memangla abah taknak bergayut waktu camtu.
Call adik, dia plak ngah outing ngan member.

Aishhh mana semua orang pergi tinggalkan saya sorang2 kebosanan neh!!!

Nak keluar boleh je, tapi takut sejak kes simbah asid kat muka pompuan makin berleluasa skrang. Semalam mangsa ke-23 kena kat Wangsa Maju. Aishh semua area KL.

Harap pagi esok kerja je, kalau tak memang habis kerja semalam da naik train ke Nilai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s