Telefon berbunyi ….

Posted: May 14, 2011 in mY sImpLe LiFe

I need new phone! After 5 months using Sony Ericsson Aino, memang rasa nak kena tukar gak.

Hp skrang ok ke, tak rosak pun just tension dengan my fav function (task, notes, calendar) yang tak sebagus Nokia. Sebelum ni guna Nokia yg flip flop tu (lupa da model apa), walaupun takde wifi & takda 3G tp i love it veryyyy much. Beli Sony ni pun sebab henset nokia tu hilang.

So sekarang nak balik kepada Nokia, but survey kat internet dorang dah stop keluarkan model flip flop. Majority touch screen. Tak suka T_T.

Dan waktu survey2 tu, alang2 dah touch screen je banyak, terfikir gak nak amik smartphone.

Ermmm ….. symbian android maybe? :p

iphone & bb: Sorry but i really dont fall in love wif u guys

Comments
  1. najah says:

    haaaa… kalo jd tukar phone infm tau. jual la sony tu kt kite.😀

    • Okesh says:

      ala lambat cop… dan plan nak bagi kat adik hehe.. sebab tepon motorola dia skrang asyik rosak je :p
      tp kalau nak ok je. ifa bg kat kak hah, then tepon kak hah bg kat adik. ok?😄

  2. najah says:

    ok… ok…. ;P
    errrr… rasenye adk nk ke tepon sony yg dh ‘usang’ tu ye

  3. Jue says:

    samalah kitaa..
    x penah berkenan dgn bb & iphone hehe!!

  4. wanie says:

    wani pun xberminat ngn bb ngn iphone..also any touch screen phones pun xminat gak..leceh la..huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s