Kereta Conan~

Posted: May 16, 2011 in aRouNd mE

Tadi Cath email pic ni, ntah mana dia jumpa yang pasti memang ada kat Malaysia. Katanya nak buat dalam rm400-500 gak la. Hurm ok gak tu hehehe… Dapat yg ada gambar sasuke, gaara, kaido etc waaa memang hari2 tido dalam kereta je.

Dah2 jangan berangan lebih2. Jangan cakap kereta, lesen pun xdop! Takyah berangan nak main2 modify ni hahaha. Tapi serius sangat2 berkenan dengan kereta ni.

Comments
  1. Jue says:

    fuyooo…!!
    jumpa je si cath dgn bnd2 mcm neh..
    comey seyh!

  2. Yaya Ash says:

    cute nyeeeee! may be, saye bole wat juge dan letak one piece. hehe..😉

    • iFFa says:

      hehe ada je kot one piece. tu la, comey kan. Tapi kalau wat kompen la kontrol cun time drive, sebab org duk tengok je nanti heheh

  3. Jue says:

    iffa..
    dia ajak je iffa kalau nak gi jalan2..
    ada cdgan tempat yg best tak??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s