Cerita hari ahad

Posted: May 22, 2011 in mY sImpLe LiFe

Short update for today 22 May 2011 – ahad

1. Pagi tadi off tu KLCC. Bayar bil celcom, dating ngan Jack Sparrow (best la citer ke4 ni, tapi yg 1st still the best) & nak beli tiket chelsea tour tapi malangnya tiket below rm100 semua da sold out. Cett baru keluar 20hb, 22hb dah habis T_T. Walaupun tak minat Chelsea, tapi kecewa gak sebab dah semangat nak pergi tengok ngan Cath (makcik ni peminat setia the blues)

2. Tengahari off tu Putra. Confirm Sani Ekpress KL – KT 28hb 10.30 malam \(^_^)/. Cuti 1 minggu yeay~.

3. Petang singgah kat Times Square jap. Misi menerjah adidas outlet belum berakhir. Owh nampaknya kat situ pun tiket dah habis jugak. Dah tanya Cath, dia taknak yg RM108 tu. So memang tak beli lah. Huh yang Liverpool nanti nampaknya hari 1st kuar kena pegi beli terus.

4. Malam ni tunggu game terakhir Liverpool vs Aston Villa. Hurm on twitter la jap, wish utk kuyt & lucas :p (bila dorang nak reply my tweet neh)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s