Messy June

Posted: May 24, 2011 in mY sImpLe LiFe

Wallaweiii~ time kite wat plan, time tu jugak orang lain pun sibuk wat plan T____T

Time orang ngah syok2 nak cuti balik ganung, time tu jugak la
– Member nak kawin (apsal korang semua berpakat nak kawin 4-5 june ni?)
– Nak kena pindah rumah (minta2 dorang plan tarikh lain)
– Dapat free ticket gold class movie x-men 3 june (tetiba la plak termenang kuiz kat opis tu)

Hurm .. patutkan beta memendekkan cuti demi hal2 duniawi ini?. cewwahhh (means hari jumaat dah datang balik ke KL, instead of ahad)

Bila fikir2, memang la nak pergi kenduri tu. Dahla pergi ramai2 lagi le syok & amik berkat pengantin sket hehe
But 5 june (ahad) my parents punya ulangtahun perkahwinan. Nak sambut la jugak kat umah.

Waaa kenapa lah plan selalu tak berjalan lancar?..

Ni ngah plan nk wat ekspedisi gunung kinabalu tahun depan ngan Cath.
Haha harap2 menjadi :p (mentang2 air asia ngah wat promosi kan)

Comments
  1. […] like my “Messy June” berakhir dengan […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s