Liverpool tour 2011 – Malaysia

Posted: May 31, 2011 in tHe ReDs
Tags: , ,

Nampaknya tiket Liverpool tour to Malaysia 2011 (Match 16th July)  dah start dijual 30hb May yg lepas. Damn!! jual tiket kan time orang tengah cuti kat Terengganu.

So malam tu juga tanya member2 yg kaki merayap kot2 boleh tolong beli. Nasib baik la ada encik Aizat, kebetulan dia g site kat Times Square hari ni (31hb) & ada ticket outlet kat situ.

Tapi malangnya …. bila dorang tak jual ticket tu cash T_T. Disebabkan Liv dtg M’sia ni disponsor oleh SCB (Stanchart), maka from 30hb – 10 june tiket hanya boleh dibeli guna credit/debit card je. So inche Aizat tak dpt le tolong belikan. Kalaula card tu boleh anta guna emel/internet, dah lama bg kat si aizat tu.

Terasa best la skejap, coz ada privilege utk staff & customer scb neh. haha tp malang betul tarikh plak tak kena.

See .. Always misfortune T_T. Kenapa la hang pi jual time tengah cuti ni. Nak tunggu 3 hari lagi balik KL, memang la sempat beli dengan debit kad scb tu tapi stok “training pass” tu ada lagi ke?

Oleh kerana nak sangat “training pass”, maka terima je la offer sorang member ni. Dia beli pakai scb credit card dia & jual balik kat sy dengan untung beberapa puluh RM.

Takpela, Liv datang Malaysia pun bukannya tiap2 tahun kan. (cewaah ayat nak menyedapkan hati sbb jeles tgk fans yg lain dpt beli ngan harga asal)

p/s: Kepada sesiapa yg tengah cari ticket, boleh check list of outlets kat SINI dengan syarat anda ada credit/debit card scb. Semalam ada beberapa tempat masih jual cash, tp hari ni ramai komplen, dorang dah tak jual cash atas beberapa issue ngan stanchart. Try la baca komen2 kat sini Facebook TicketPro.

Comments
  1. wenk says:

    peluang tak selalu datang…cepat pegi beli (menghasut)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s