Tamat !!!

Posted: June 3, 2011 in mY sImpLe LiFe

Esok hari jumaat – 3rd June. Maka berakhirla cuti seminggu kat terengganu ni.
Giler sekejap, rasa cam baru je semalam naik bas. T_T

Musim bermalas dah tamat. Lepas ni busy la sampai akhir bulan 7.
Check planner, hurm xtvt weekend memang padat dengan volunteer Stanchart punya KL marathon, Opis punya treasure hunt kat gambang, Liverpool tour (yg ni paling dinantikan), team dinner, wedding tak habis2 etc.

Tapi tak kisahla busy dengan xtvt camtu. Janji kita enjoy~

*Live life to the fullest*

p/s: banyak program best time cuti seminggu ni ngan my lovely family. Nak buat post pasal tu tapi xtau camne nak taip… just because it’s too damn best!!! (macam ntah ape2 je ayat omputih ni)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s