My little brother ~

Posted: June 23, 2011 in mY hEpi FaMiLy

Tadi pergi Shah Alam, ada majlis penyampaian sijil adik ka DSB (dewan sri budiman). Waahh teringat plak memori konvo kat dalam tu 2 tahun lepas.

Adik nak fly bulan 8 nanti. Tadi masa hantar ke kolej, dia bagitau tarikhnya mungkin 25 Ogos. Whattttt???? Beberapa hari je lagi nak raya =.=

Aishh tahun ni raya tak cukup sorang. Arghh tiap kali fikir pasal tu mesti rasa sebak.  Time abang study kat mesir dulu, rasanya takde la sedih camni.

Setiap kali bincang pasal tu dengan adik, mesti akan tanya dia “apsal tak amik nz ke, aussie ke. Dekat la sikit. Akhir tahun boleh pergi melancong sambil melawat adik kat sana”. Cam biasa adik reply “dah pilih nz kan tp takde rezeki kat situ nak buat camne”.

****************

Adik baru umum tarikh flight (yang tak kompen lagi), ak dah sebak giler2 malam ni. Nak pegi anta kat airport nanti kompen kena pakai spek hitam.

Adiiiiiiiiiikkkkkkk…….. I’m gonna miss u. Rilek ar, ada 2 bulan lagi pe

Comments
  1. Yaya Ash says:

    congrats for ur lil bro. happy nye dapat fly. btw, fly pegi mane gf? US ker? bole laaa pegi melancong kt sane.😉

    • iFFa says:

      dapat kat rochester, new york. huhu camne nk pegi melancong tu. Tambang flight pegi balik dah sama harga dengan pakej umrah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s