kerana lalat seekor

Posted: July 16, 2011 in hAri hArI kErJa

Sebab lalat sekor, air segelas dicurahkan … ke ada jugak orang yang minum? Manalah tau kot2 boleh jadi Lalatman ke (cam cicakman gitu)

Agak emo lepas tau dorang dah start block access to send/receive email from external party (3rd party la). Eii lepas ni takleh da gossip2 ngan Cath via email. Seme ni angkara seseorang (yang tidak diketahui identitinya) send source code application apa ntah kat kawan dia dari company lain.  Memandangkan hampir semua application yg guna by staff adalah built-in application, so memangla very confidential kan source code tu…

Eiii senget betul programmer mana punya keje tu.

Comments
  1. wenk says:

    built in?…ke in house product?

    • iFFa says:

      house product camne tu…tak pernah dgr plak dorang sebut guna istilah tu kat sini

      • wenk says:

        Any apps which are developed by SC itself. Kat sini pun kadang-kadang aje guna term tu. Tapi yang peliknya…kat sini mana-mana application or software akan dpggil sbagai script.

      • iFFa says:

        apa yang peliknya?..

  2. najah says:

    errr…. kt bwh tu ada iklan tuuut….. adakah itu satu kesilapan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s