This is Anfield!

Posted: July 17, 2011 in mY sImpLe LiFe, tHe ReDs

Kita mulakan dengan ini ….



Yeay sangat berbaloi beli tiket utk perlawanan persahabatan Liverpool vs Harimau Malaya ~ Dengan 20% diskaun & reserve seat utk staff, puas hati la.  Maka 14 July bersesak2 la ngan Cath ke Stadium Nasional Bukit Jalil.

Agak frust sebab kapten Gerrard & pemain fav Suarez & jugak keeper utama Reina tak datang. Masa 1st half, lagi la kecewa tengok kuyt takde. Cuci mata layan Carroll main je la. Tapi 2nd half, pemain liv semua tukar org.Yeay kuyt dan masuk padang + maxi memang game happening giler, kejap2 gol. Malaysia pun main bagus, pertahanan kuat tapi kat2 last minit dorang cam penat. 4minit masa tambahan boleh bolos 2 gol. Liv main laju kot… & Joe Cole sangat pendek rupanya haha ~

p/s: Agak hangin bila kat berita tv3 cakap org M’sia tak patriotik. Judgemental betul. Dorang tak pi stadium memang tak tau. Walau stadium 90% penuh ngan baju merah, tapi sorak M’sia kot. Cath plak time M’sia gol je dia sorak (coz dia fan chelsea).. Me? mane2 pasukan sumbat gol sorak je😄 . Tu best pi tengok bila team fav lawan team sendiri. Tak kisah siapa menang @ kalah, janji kita enjoyyyyyyyy

 

Mekasih Standchart. This poster is really cooooollllllll…….  Siap ngan autograf players😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s