Happy fasting ~

Posted: August 8, 2011 in mY sImpLe LiFe

Selamat berpuasa. Bab tajuk post Dila “08/08; 8th Ramadhan”. Cun tarikh kan ^_^

Seminggu cuti+pose berlalu dengan cepat. Perkara yang bez je, mesti cepat berakhir. Lepas ni takde da nak manja2 ngan ma & abah. Bangun la 4.30 pagi ngan taik mata masuk dapur utk masak sahur. Kalu kat umah bleh la manja2 kan, bangun cuci mata terus pegi kat meja makan. Nasi pun dah siap hidang, tunggu nak suap dalam mulut je.

Balik cuti minggu lepas cam bese ah naik bas Sani. Wahh bas tu dah makin maju dowh. Siap ada tv lagi hehee

Touch screen gitu. Setiap seat ada tau. Try gak tengok movie, tapi tak sampai 15 minit dah pening2 haha.. Tengok kat ‘music’, ada la beberapa belas lagu tapi semuanya ‘Kenny G’. Apa kes?.. Letak la kitaro ke ok la jugak boleh ulit tido. Lepas main tekan2 benda alah tu dalam stengah jam, terus off & layan mp3 sendiri lagi syok. Alamak! tak ingat nak try tengok kat games. Mana tau kot2 ada angry bird ke.

*************************************

Ok so cuti seminggu dah habis. Welkam back to office. Best gak bila datang opis ramai je yg sapa, ‘lama tak nampak’, ‘how’s ur holiday?’, ‘cuti watpe’ etc. Cewahhh cam rasa dihargai la kononya :p Paling best ayat Sam “i thought u resign already”.

Paling tak best, ‘MONDAY’. Dah la monday blues, then yang korang (merujuk kepada applications) seme nak down pagi2 hari pehal? Pastu kena plak kat user dari HK, SG yang memang 1 dept takleh access, setiap sorang nak log ticket & call. Nasib baik task minggu ni easyweb, main je ngan remedy sambil layan mp3 ~

Ok berita baik, esok SG cuti😀 . Dah dapat cuti tu, korang duduk rumah diam2, jangan sibuk nak wat keje guna VPN pastu tak dapat access sibuk nak kacau kitorang.

***********************************

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s