sELaMaT HaRi RaYa

Posted: August 30, 2011 in mY sImpLe LiFe

 

 

2 hari tunggu tapi “dia” tak wish pun ucapan raya. Mungkin busy kot! Takpe2 esok masih ada & i’ll keep reading your tweets ye encik Suarez & Kuyt😀 Nasib baik Owen wish ngehehee, ceria la sikit hari raya kan (poyo betul)

Hari raya tahun ni rasa le tak meriah, sebab adik takde T_T .. I miss him badly. Pastu tadi pergi berjalan raya pun, ada sedara yang takde kat umah. Tapi yang bestnya saye still dapat duit raya okey😀

p/s: baru teringat, hari tu anta email ucap hari raya dalam bahasa malaysia.. & email tu bcc jugak kat support pakistan.. haha lantak la korang tak paham pun, tapi nampak gambar tu harap2 paham la ye😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s