Welkam to ITSC

Posted: September 4, 2011 in mY sImpLe LiFe

Gosh esok da kena masuk opis smula -_- .. Sebenarnya tadi da masuk, puukul 7 pagi lagi da bercintan cintun ngan solaris, linux, aix (secure eid sangat bez, so tak kesah kena datang awal pun…cewahhh)

Bila da buka pc perkara pertama kena baca email. Kalu tak baca pun takpe, klik2 je asalkan unread mail=0. Hoho ntah kenapa alergik benar kalu ada “unread mail” kat dlm inbox tu. Paling tak bez ada email dari user pakistan, sibuk follow up tiket yg dah resolve. Nasib baik manager sy rajin utk create ticket baru & follow issue tu ngan local support hehe =D (that’s the main thing i like bout her, my manager lor)

Ok so da masuk opis nanti tutupla kisah pasal raya. Konlusi utk raya kali ni:
1. Tak bez
– raya without adik
– ada beberapa rumah sedara yg wajib pegi (tiap2 tahun kompen pergi) tapi tak sempat nak pergi
– tak sempat makan lemang & rendang (nape la semua rumah wat nasi dagang je?)

2. Bez
– dapat duit raya ngehehehe :p (lagi banyak dari tahun lepas)
– sempat jumpa sedara2 dari klate (yang memang jumpa setahun sekali je)
– ramai suka kuih raya yg saye wat balik ^_^ (walaupun beli je, tak buat sendiri)
– paling bez sebab dapat jumpa ‘dia’ sebelum balik raya =D.. 25th Aug, remember the date !! Bukan senang nak jumpa and yes boy, your megawatt smile totally turns my knees into jelly.

Ok tutup kisah raya! Lepas ni kena wat OT banyak2 nak cover smula duit yg terboros bulan2 lepas T_T

Comments
  1. dila says:

    wahhhhhhhh..ko jumpe sape hah?
    tet tet tet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s