Minggu stress

Posted: October 13, 2011 in mY sImpLe LiFe

Minggu ni memang stress.. Segala plan hancuss. T_T

Need my medicine! Cadburry. Tu je ubat hilang stress. Nasib baik tak gemuk =p Bestnya kalau masuk opis tetiba ada org pass coklat cam ari tu =D

Reason nak stress tetiba ni nape?..

Sebab utama dan takde da yg sewaktu dengannya ialah:

C.U.T.I
Ok sejak 2 bulan lepas da plan cuti dari 15 – 20 Nov. Memang cun la wa nak balik kampung. Tetiba ada training plak mencelah time cuti tu. Schedule training 16 & 18hb pukul 5-7 pm. Hangin tak? Kalau buat hari berturutan bleh terima lagi. Ni da selang sehari. Grrrrr rasa nak makan je pc kat opis tu

Lepas tu mesej ngan abah, dapat tau sdara-mara balik haji pada 14hb. hurm memang lagi la stress tak dapat balik sambut. Dahla dorang pegi hari tu pun tak dapat balik ngantar.

Hurm plan A hancus.. So proceed with plan B. Errr apa plan B ???

Comments
  1. mizah says:

    ala kak ifa x balik k cuti nih?
    mzah balik umah kawan kt kajang 20 hb nih insyaAllah jadi..
    naik bas~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s