Ahad pagi

Posted: December 11, 2011 in mY sImpLe LiFe

Pagi wiken yang indah, syok2 tido tetiba dari bawah bantal kedengaran suatu suara yang tak asing lagi..
“Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, … Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei … ”

Huh sape plak tepon pagi2 ni? Tengok kat skrin “ITSC”
Erkk ni mesti nak panggil call back. Sebenarnya suka je kalu kena callback (time takde plan ape2). Free2 dapat rm30 sejam hehe. Tapi pagi tadi memang takleh nak buka mata langsung. Bola punya pasal la smalam. El clasico konon pukul 5 pagi. Tapi oklah menang 1-3 hehe ^^

Cakap pasal bola, takde la obses sangat tapi sejak akhir2 ni kalu game Liverpool asyik masuk dalam mimpi je. Cam smalam dah menang 1-0, so sepatutnya tido lena la. Skali dalam tido bleh plak mimpi kalah 1-2. Ntah ape2 je kan huhu ..Patutpun ada orang cakap makan bola, tido bola. Heh betul2 tido bola ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s