Emo biar bertempat!!!

Posted: January 7, 2012 in mOdE tEnSioN

Kerana stoking sepasang, busuk kasut satu rak. Hanya sebab sorang manusia, semua makhluk yang sama spesis dan yang sewaktu dengannya turut terkena tempias. hahaha sowie le kengkawan.

Bukan niat nk emo2 semalam, tapi tu la dah tensen tahap gaban, tempiasnya sampai ke opis jugak
Walhal takde kaitan pun dengan kamu semua.

Satu lagi kalu daku tengah emo, korang seme tak bleh kaco. Kalu kaco style rock cam cik Pjart no hal. Buat tak taw je hahaa.. Tapi kalu kaco cara lembut cam puan Syam, dengan penuh sifat keibuan dan kelembutan beliau bertanya “iffa ok ke” .. ok je. jawab sepatah sambil sengih2 kentang. Pastu pusing ngadap monitor … sesaat dua saat … air mata turun cam air paip

Tak malu la weh besar2 pun nak nangis. Jangan ar sebab sorang mamat s4up1d pastu dengan satu dunia kaum adam ko nak tensen… Dah nak sambut jubli perak dah pun, plz be matured. Control your emo ok my dear Iffa (membebel kepada diri sendiri)

Ok la kan semalam, tadi ko pun tegur kat fb chat cam takde apa yg berlaku. Tapi maafla sy memang sakit hati giler2 pasal kes tu. So ……. kamu pergi main jauh2.

I act like i don’t care but deep inside it hurts. Thanks lot coz memang dah lama benor tak emo seteruk itu.

Ooh btw kerana sikap tak matured smalam, tadi dapat eskrem free =D Hahaa pakcik itsc, kamu takde kaitan ngan kes tu okies. Tetiba plak rasa bersalah kat kamu and the geng

Terima kasih la kepada yg amik berat. Yang ocs tadi tanya khabar .. katanya semalam takut nak tegur hahaha ^^ [pastu yang beberapa kali lalu depan cubicle tu sambil sengih2 tanya soklan sama “apa khabar?” .. ok korang sangat comel lah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s