Sayonara 2011

Posted: January 15, 2012 in mY sImpLe LiFe

Ciss giler ketinggalan zaman post ni. Tapi selagi tak habis bulan Jan, kira masih dalam mode new year lagila kan? =D

2011 – A year to remember ~

Keluarga

Tak banyak perkara besar yang berlaku. No marriage, no new family members hehee. Apepun tahun 2011, adiksambung belajar ke NY. Pic ni rasanya pic terakhir 1 family (kecuali kimi) bergambar ngan adik. Tunggu la 3 tahun lagi (maybe) utk bergambar bersama, pastu bleh tengok kot2 ada family members yg bertambah ke =D

2nd pic gambar time raya. Hahhaa agak meriah sebab jumpa ramai sepupu sepapak yang lazimnya jumpa setahun skali je (tu pun susah gak nak jumpa). Pastu sibuk hafal nama ngan hubungan. Pic tu hanya 0.1 % je dari family members yang sebenar.

Alhamdulillah tahun 2011 ramai mak sdara ngan pak sdare murah rezeki dapat tunaikan haji. Then cousins pun dapat result yang cemerlang utk upsr & pmr. *clap clap*

Sukan

Tahun 2011 memang best sebab Liverpool mari Malaysia~ Perghh since 12 years ago jadi supporter kan, sekali datang wat friendly match pastu ditaja plak oleh company hahaa. Terbaik dari ladang. I luv u StandChart =D

Cath teman org pi game the reds, then time game chelsea pi teman dia plak. Pastu time final piala malaysia sempat gak g stadium tapi tak menang, maka balik la ngan kecewa. Apepun kenangan menjerit dan rasa suspen time nak gol tu memang best~

Sempat gak tengok piala thomas & malaysia open secara live kat stadium putra, walaupun g sorang2 je time tu kan (sedih tak?). Ni yang best duk kat bukit jalil ^^

Geng bas skolah

Ok tahun ni agak aktif beraktiviti ngan bebudak sekolah =D Hey guys almost 8 years we’ve been together!!!  Best g wedding, tengok baby ex-schoolmate, camping, jungle trekking, jalan2 huha huha sana sini. Jom tahun ni plan lagi!

Opis.

Hermm I’m still here, ITSC – Scope International – Standard Chartered. Tunggu bonus bulan 3 lepas tu nak blah! Hahaa tipu je ok. Hampir 2 tahun, memang bleh kira as senior la walau masih banyak menda tak tau.

2012, i just wanna stay with the same team as 2010 and 2011 ^^ Biar ah manager dah tukar 3 kali pun, tapi still team yang sama. Biarlah orang dah ngata  doa macam2 (ko pi masuk team tu, pi jadi xx, pi jadi xxx, pi naik pangkat, pi blah bla bla bla yada yada yada) tapi i pray and i wish to stay at the same position as now. Reasonnya? biar sendiri je yang tau kan =D

Pic with team members~ arghh i miss mr james. the best tse/senior at SD

T-REXXXX

Yeay antara yang best dengan SD ialah team building. Walaupun malasnya nk decorate board, buat flag pastu compete utk pertandingan itu ini tapi syok sebenarnya. Takde la nk fikir pasal kerja ke bila datang opis kan. Lagi best bila team menang, dapat le free2 boucer isetan =D

p/s: smart tak flag t-rex (yang gambo dino) tu?.. hehe terserlah bakat melukis gua *perasan kejap.

Pastu banyak lagi la aktiviti best kat opis. Join volunteer KL Marathon, durian party, tiket wayang free etc.  Tahun 2011 pun cam kerap g team outing. Paling best bila bos belanja. Ok sy nak stay keje sini~

Apa yang nak buat ada yang dah tercapai antaranya main archery ^^ Jeles kan tengok pic seseorang kat fb main menda tu, pastu sibuk nak tiru.

Antara yang belum tercapai nk bawak family g melancong. Kononnya block leave tahun lepas nak g pulau, pastu tetiba time cuti 2 minggu tu hujan je memanjang kat terengganu. Cancel ah plan. Ok abah & ma, kite proceed tahun ni ye ^^

Kereta? hehe belum lagi. Tunggu tahun ni (insyaAllah). Tapi plan nak plat TFA, skrang baru TBE .. camne ni? Tunggu 4 tahun lagi la camtu *ngada2 betul

Kawin?.. erkk erkk tahun 2011 bukan tahun yang baik utk bercinta. Cam takde jodoh je dengan dia kan. Takpela sy tunggu kamu kawin dulu, then baru decide nak cari lain. *cewahh poyo tak habes2. Apapun people gone but memories remain ^^

Ok boleh tutup buku 2011.  Hope 2012 tahun yang baik dari segi ekonomi, hubungan ehem2, dan liverpool tolong la menang. Penat ah asyik draw je kat anfield, tak aman tido guwa tau!!

Comments
  1. Najah says:

    pastikn thn ni block leave bkn musim hjn ye…😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s