maybank oh maybank

Posted: January 24, 2012 in aRouNd mE

Gelak2 je baca email ni, sebab utamanya sy takda akaun maybank tetiba dapat email camni. Try gak klik kat link tu nk masukkan maklumat palsu, tapi dah kena block siap2.

Sejak tahun 2012 ni banyak dapat email dari maybank. Kalau sebelum ni dari cimb dengan public bank je. Rujuk post lama Penipuan Internet Banking

p/s: signature tak bleh blah “your sincerely” .. teringat time wat essay waktu spm dulu2

Hah cik Dila pat report pasal ni kat ITSC mebenk :p Kasi secure sket sistem korang tau hehee. Raise ticket to sev 1 ya

Comments
  1. dila says:

    hahaha..die saje weyh wat suweet2 nk tulih yours sicerely.
    jadah betol. haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s