BoSom

Posted: March 24, 2012 in hAri hArI kErJa

Emo betul dengan user yg bosom, menspoilkan mood di pagi hari yg indah.

Cam kes pagi tadi, user HK call and request nak unlock password for application level. So kita bagitau la u tekan salah option beb, i transfer kat main hotline then choose option 4 tau.

User tu tak puas hati. Dia cakap agent smalam boleh je buat terus. Call option 3 jugak. Kita check previous ticket, ok user ada call tapi utk reset. Kalau nak reset memangla kita bleh tolong log kan ticket dulu, pastu nanti transfer kat application team jugak.

Tapi user dah BoSom kan, pastu tak reti nak cakap dalam nada sopan2. “U give me wrong information bla bla bla” . Dalam hati nak je tanya balik “ko ke aku yang keje itsc skrang?”.

Wa pun malas ar nak gaduh2 ngan user, k lah tolong log ticket kat dia. Nyanyuk punya user, smalam dah call nak reset, hari ni id dah kena lock. Salah masukkan password la tu. Baru je reset kot.

Dah siap2 log ticket tu, pi check kat outlook. Owh status “customer service manager” rupanya. Bajet ang manager nak berlagak la? Sebab wa masih tak puas hati ngan user tu, lastly anta email kat dia bagi diagram ni. Try la bagi correct information. Tapi kalau degil jugak tu tak tau lah camne.

p/s: BoSom = bodoh sombong

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s