February – Wrap up

Posted: March 25, 2012 in mY sImpLe LiFe

Banyak menda nak citer, tapi tahap kemalasan meningkat 100%. Akibatnya 1 post utk 1 bulan.

So Feb. Hurm dah nak habis bulan 3, baru terkial-kial nak citer pasal bulan 2.
Bulan 2 agak serabut. Dengan cuti yang ditangguh, test jpj yang failed, pertukaran task tier 2 etc.
Memang hari2 rasa nak nangis depan pc.

Tapi bulan 2 best sebab ….. tadaaaaaaa

suprise dari housemate + cik farah tengah2 malam 20 feb huhu

tadaaaa~ suprise dari bebudak opis.

ok ni rasa nak pengsan! walaupun luffy & chopper nampak ala2 tak cukup sifat, tapi siyes sangat sayang nak potong kek ni

Penat je disablekan birthday notification kat facebook, dengan harapan takde orang ingat 20hb dah tua setahun. Is it 25? OMG 1/4 century already. *Bila nak kahwin?* << cisss tak boleh ke tak tanya soalan camni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s