Cuti yang abes

Posted: June 20, 2012 in mY sImpLe LiFe

Ok cuti 2 minggu berakhir jua.
Perasaan waktu ini adalah seperti ….

tak dapat diungkapkan dengan kata2~

+++++++++++++++++++++++++

Cuti kali ni tak g mana2 pun. Duduk rumah buat aktiviti bersama ma & abah lebih seronok =D

Balik ganung kali ni agak best sebab berjaya drive sendiri.
Masa balik ke terengganu konvoi ngan family. Kak & abang ipar drive depan, sy-ditemani Yaya-dan anak2 buah (semestinya berebut nak naik kete itu) kat tengah dan abang-abah-ma ikut dari belakang.

Betul la, bila kita drive sendiri tak rasa ngantuk/ bosan/ lama.
Kalau dulu, jadi penumpang je memang rasa bosan tahap gaban.

+++++++++++++++++++++++++++++

Esok dah start kerja, dan lusa gaji masuk. Muahaha syoknya hidup camni.
Goyang kaki kat umah tetiba dapat gaji.

Yang tak syok semestinya bulan depan! Sebab bulan ni banyak cuti maka claim OT utk gaji bulan depan ciput je la.

+++++++++++++++++++++++++++++

Abah pesan, kalau kerja sebab duit maka memang tak rasa keberkatan gaji tu.
So get ready lah utk start kerja esok. Moga dapat laksanakan kerja dengan lebih ikhlas! (semangat ngah berkobar2)

p/s: Picture credits to google image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s