berangan naik pangkat .. tapi tak pun

Posted: June 24, 2012 in hAri hArI kErJa

Petang tadi masuk opis jap – persediaan untuk hari esok la kononnya.

Turn on pc siap2. Dah 2 minggu profile tu tak login, confirm slow punya.

Aktiviti wajib lepas login pc ialah check email. Clearkan yang mana patut. Alhamdulillah cuti kali ni tak diganggu email2 follow up dari user (yang suka cc kat boss).

Paling best email dari HR betajuk role change.

Klik jugakle link dalam email tu. Apakebenda yang bertukar ntah.

Oooo rupa2nya dah standardize ngan ITSC West.

Maka cepat2 g tukar signature jadi camni – padahal job function sama je hahaha

Lepas ni boleh berlagak sket ngan user. Kalu tak asyik kena pijak kepala je.

You can’t do it. Just pass the issue to local IT <– antara ayat user yang menyakitkan hati. (tapi best gak, terus campak je issue tu kat local support)

Yee user SG terutamanya!!!

*muka eksyen sket ditujukan khas untuk user SG *

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s