download ….

Posted: July 16, 2012 in mOdE tEnSioN

Favourite file hosting service semestinya mediafire. Mudah dan cepat. Tak perlu nak fikir panjang2 yang mana satu button download yang betul.

Jumbo Files paling tak best. Cuba teka mana satu link download yang betul? Button mana nak tekan?

 

Lepas tu bila tekan mana2 satu button, kompen ia akan pop-up windows lain utk iklan yang ntah-hape-kejadahnya.

Ok tengok screenshot kat atas tu, jawapannya ialah klik kat ayat “download file” yang takde nampak iras cam hyperlink pun. Lepas tekan tu, bukannya terus download tapi anda kena teka lagi …..

 

“download” yang sebenarnya ialah link yang paling kecik dan tak femes yang mana korang rasa memang taknak tekan.

Dan bila tekan dapat screen camni

RASA NAK BALING LESUNG BATU TAK KAT SKRIN LAPTOP?

Comments
  1. wanie says:

    antara mediafire ngn jumbofiles, wani suke jumbofiles lagi.. hehehe..

    • iFFa says:

      haaa wanie cuba ajar camne nk download dari jumbofiles?.. memang selalu fail ngan interface web tu >.<

  2. wenk says:

    cuba download dari http://www.anime-access.com/. direct access..xde host kat storage lain.

    jumbofiles best tapi best lagi mediafire. Sekarang bnyak files sudah kena delete dari mediafire.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s