Mandi buih

Posted: July 29, 2012 in mY sImpLe LiFe

Si putih memang agak mengada. At least 2 minggu sekali kena anto g mandi. Kalu tak memang comot tahap gaban.

Nak mandikan sendiri tak dapat le maklumla wa duk umah flat je kan. Cam tak senonoh je nanti tertunggeng2 basuh kete kat parking bawah tu. (malas tapi taknak ngaku)

Mengada sangat nak beli warna putih kan, so kena la rajin jaga sket kalu tak nanti dari putih bertukar kepada kuning.

Sebelum raya nak try anto g wax la hehe.

P/s: testing post guna wordpress for windows phone

Comments
  1. wenk says:

    wow..kete import

  2. Jieha says:

    apa susah, paint la conan & the geng kat si putih tu

  3. Jieha says:

    huhu… si putih kesayangan tok ki pun tak merasa mandi buih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s