Start [2013]

Posted: February 9, 2013 in mY sImpLe LiFe

Sebab post sebelum ni tajuknya THE END, maka yang baru ni kena tulis START?

Hurm tak tau nak tulis apa, sebab makin hari makin malas nak menaip.
Kadang2 idea tu datang on the spot, time ngah drive balik kerja .. time termenung kat traffic light.
Lepas tu dah sampai rumah bila nak update, tetiba hilang camtu je.

Alhamdulillah 24 Jan 2013 abang dah selamat menjadi suami orang. Tapi kenduri tak buat lagi.
Kenduri tunggu adik balik bulan 7 nanti.

Yess tahun ni adik balik bercuti. Harap2 berpeluang la untuk amik gambo satu family lagi =D

Tahun 2013 ni harap2 banyak perkara gembira yang berlaku seperti tahun 2011😀
Ya tahun 2011, yang lebih best, menarik dan mencabar dari tahun 2012.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s