The Wedding

Posted: February 12, 2013 in mY hEpi FaMiLy

Alhamdulillah 24 Jan 2013 bersamaan 12 rabiuawal tahun gajah abang dah selamat jadi suami orang. Kahwin jugak hang ye wahai encik abang. *_* sedih, takleh la nak lepak2 layan naruto ngan abang lagi pasni.

Asalnya nak bertunang je dulu, ntah camno tetiba jadi akad nikah terus. Kenduri belah lelaki tak buat lagi, tunggu adik balik bercuti dulu baru buat. Plannya awal bulan 7 la, sebelum raya. Nak buat skali ngan kenduri kesyukuran adik. InsyaAllah.

Sanggup plak “kakak” ipar tu kahwin time tengah blajar lagi ye. Beliau skrang ngan cuti sempena season ape ntah. Kat Aussie katanya setiap season ada cuti. Cuti winter, cuti summer etc. Nanti bulan 3 kembali ke sana, habisla abang kena tinggal sini sorang2 muahahaha (gelak jahat).

Kakak ipar aka nama sebenar Nurul Aini adalah sangat muda dari saye. Umur beliau ialah 23 tahun. 3 tahun beza!!! Ciss. Nasib baik la muka beliau cam matured sket. So nampak cam kitorang ni sebaya la. Atau dalam erti kata lain beta ni awek muda la kihkihkih (perasan tak bertempat).

Ehem2 tengok sket gambar pengantin

hakimi

Eh tersilap pengangtin plak. Haha ni kimi, anak sedara sulung. Bulat kan? Goreng pun sodappp.

Haa ni baru pengantin betul.

abang

Puas duk cari pic2 yg ok nak letak. Pic yg amik satu family semua tak perfect (dah guna 3-4 kamera tu). Ada je yg pejam mata la, tengok ke lain la, blur etc. Mungkin petanda nak suruh tunggu adik balik dulu, baru bleh ambil pic 1 family.

Yeayy tak sabar nak tunggu adik balik Malaysia bulan 5 nanti. Tahun ni sempat la beraya dengan beliau ~

Comments
  1. wenky says:

    Ustazah bila lagi?

  2. wenky says:

    walaawehhh..tahniah🙂

  3. afdsmkad says:

    hahahhaaaa..makan kimiii……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s