Pemangkin

Posted: June 19, 2013 in hAri hArI kErJa, mY sImpLe LiFe

Sudah 3 tahun setengah with Scope, SCB and will keep counting ~

2 minggu lepas macam dah berkira2 nak update resume, senaraikan pros and cons kerja lama dan baru etc ..

Dan seminggu yang lepas senarai tu selamat terkubur dalam buku nota tanpa sebarang action.

Antara sebab utamanya ialah tadaaa ~

8032511f-33f0-479f-ace5-ed1d1f95f984

Techwiz champion!. Dah nak jadi rezeki kan. Kalau ikutkan baru je join team ni bulan 7 tahun lepas. Tu pun on and off. Tak sangka la plak tetiba tercalon skali pastu menang plak. Ni semangat chennai le ni. Sebabnya team saya ni gabung dengan team dari chennai. Dan untuk award ni memang majoriti staff/team dari chennai je yg conquer. Boleh kata 60% dari sana yang menang, dan 40% tu dari lain2 negara. Yerp, it is global award. Tu yang rasa nak melompat2 setempat bila tetiba tau menang =D hehee

So minggu lepas ada prize ceremony utk tech wiz award dan lain2 award, Paling best bila masuk bilik meeting tu, tengok yang lain2 semua pangkat boss je, pastu semua macam dah berumur. Tetiba rasa “eh muda lagi rupanya daku ni”.

Yang takleh lupa dah habis ceremony tu, sebelum keluar para geng2 big boss datang bersalam dengan ucapkan congrats, well done, tahniah etc ~ wahh time tu memang rasa sangat bersemangat habis dan Here for Good sangat.

1003253_459418740818159_1656822628_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s